1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Octavian Paler
Editura: Polirom
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Vremea intrebarilor
ID produs: 9789734672288

Vremea intrebarilor de Octavian Paler – Descriere

„Aceasta carte nu e o culegere de texte publicate. E o rememorare. Pe baza unei parti (texte integrale, fragmente sau chiar amanunte) din articolele in care m-am risipit, in ultimii cinci ani, si a unor intimplari legate de ele, am incercat sa alcatuiesc o cronica a intrebarilor acestei perioade.
Nu-mi dau seama daca sint intrebarile cele mai importante ce trebuiau puse. Sint cele pe care mi le-am pus eu. In plus, pe unele le-as nuanta astazi, sau le privesc cu melancolie, deoarece n-am prevazut ca, dupa atitea asteptari inselate, nu voi mai sti decit ce refuz.
Dar ar fi neserios din parte-mi sa ma cred ceea ce nu sint, un analist cu pretentii stiintifice. Sint, doar, un afectiv care gindeste cu inima, aparindu-se de disperari cu un plus de pasiune. Si vreau sa depun marturie.
Atit.” (Octavian Paler, ianuarie 1995)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Octavian Paler

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Vremea intrebarilor de Octavian Paler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *