1 / 2

2 / 2Autor: Alan Moore
Editura: Grafic
Categorie: Benzi desenate
Produs: Watchmen
ID produs: 9786067105445

Watchmen de Alan Moore – Descriere

Actiunea din Watchmen se petrece intr-o lume paralela, unde supereroii au intervenit in mersul lucrurilor, astfel ca mersul istoriei s-a schimbat: America a castigat razboiul impotriva Vietnamului, scandalul Watergate nu a avut loc, iar progresul tehnologic a atins culmi nebanuite. Insa vremea supereroilor a apus acum si activitatea lor e declarata ilegala. Dar cand un ucigas misterios incepe sa vaneze membri ai fostei echipe de supereroi Crimebusters, acestia trebuie sa intre iar in actiune, intr-o incercare disperata de salvare a propriilor vieti si chiar a lumii intregi, amenintata de izbucnirea unui nou razboi mondial.Vandut in milioane de exemplare, Watchmen este romanul grafic care a influentat in mod hotarator intreaga industrie a benzilor desenate.
Profunzime psihologica, realism, ilustratii uluitoare – toate acestea fac din creatia lui Allan Moore si Dave Gibbons o capodopera.„Watchmen este inegalabil.” – Rolling Stone„Remarcabil… Profilul psihologic al personajelor din Watchmen este uimitor de complex.” -The New York Times Book Review

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alan Moore

Carti Editura GRAFIC

Carti din categoria Benzi desenate

One thought on “Watchmen de Alan Moore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *