Yetica & Barbital

Autor: Vlad Dimitriu
Editura: frACTalia
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Yetica & Barbital
ID produs: 9786069028063

Yetica & Barbital de Vlad Dimitriu – Descriere

DropiaDropia-i pe cale: dispare!Dropia ce sapa canaledropia inchisa cu ochii deschisi in sertaredropia ce sufera jumatate de veac amanaredropia crucii dumnezeilor mamelor voastre dispare.Se duce dracului dropia.Nu merge la serviciu. Nu deschide televizorul.N-a citit nimic de un an.Mananca numai cacaturi si sta cu ochii-n tavan.Ne lepadam cu totii de dropie.E prea scuipata sa se mai usuce.Din ouale ei avem proteze testicularedin galbenusele si-albusele lor am primit de mancaredropia crucii dumnezeilor mamelor voastre disparesi-n tot acest timp la Paltinis e racoare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vlad Dimitriu

Carti Editura FRACTALIA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Yetica & Barbital de Vlad Dimitriu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Yetica & Barbital de Vlad Dimitriu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *