Zece negri mititei

Autor: Agatha Christie
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Zece negri mititei
ID produs: 9786063331046

Zece negri mititei de Agatha Christie – Descriere

„Zece…“ Zece straini sunt atrasi de un misterios U.N. Owen, intr-o casa de pe o insula izolata, din apropierea Devonului.„Noua…“ In timpul cinei, un mesaj inregistrat ii acuza pe fiecare in parte de cate o crima, iar in final, in aceeasi seara, unul dintre oaspeti moare.„Opt…“ Rupti de lume din cauza unei furtuni violente si urmariti de versurile unei vechi poezii pentru copii, care numara descrescator de la zece la zero, oaspetii lui U.N. Owen incep, unul cate unul, sa moara.„Sapte…“ Care dintre ei este criminalul? Oare va supravietui cineva?Agatha Christie este cunoscuta in intreaga lume drept „Regina Crimei“.
Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele politiste de la Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot si Miss Marple au devenit faimosi la nivel mondial si au facut subiectul multor filme realizate pentru marele si micul ecran.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Agatha Christie

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Zece negri mititei de Agatha Christie

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Zece negri mititei de Agatha Christie? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *