Zece povesti pitice - Basme

Autor: Vladimir Colin
Editura: Cartex
Categorie: Bibliografie scolara
Produs: Zece povesti pitice – Basme
ID produs: 9789731047843

Zece povesti pitice – Basme de Vladimir Colin – Descriere

Decodarea basmelor culte cere explorarea constienta a teritoriului mitic generat fictional. Nu este tocmai un teritoriu, ci un tinut din alta lume, guvernat de puterea unei miraculoase gratii. Acesta-i semnul unui basm adevarat, al unei istorisiri feerice care se ridica la un nivel superior sau este de-o complexitate mai elevata: oricat de atroce si de salbatice ar fi intamplarile istorisite, oricat de fantaste sau de funeste ar fi primejdiile si peripetiile, povestea lor are darul, atunci cand „intorsatura” ce preface totul survine subit, de a-i taia respiratia copilului sau adolescentului care-o asculta/citeste, de a-i face inima sa-i bata in piept pana in pragul lacrimilor.
Chiar in zilele noastre, basmele moderne mai ating uneori acest efect privilegiat.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vladimir Colin

Carti Editura CARTEX

Carti din categoria Bibliografie scolara

One thought on “Zece povesti pitice – Basme de Vladimir Colin

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Zece povesti pitice – Basme de Vladimir Colin? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *